Τάσος  Μποζίκης : Υποψήφιος για την προεδρία της ΟΕΒΕ Κορινθίας

100
Orange background in watercolor grunge.

Σήμερα το πρωί ο  Τάσος  Μποζίκης σε επικοινωνία με την Πρώτηnews Koρινθίας δήλωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΟΕΒΕ Κορινθίας.

Χθες διεξήχθη συνέλευση των μελών της ΟΕΒΕ όπου συζητήθηκαν οι επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας και ο νυν πρόεδρος του Σωματείου  Επισκευαστών Ν. Κορινθίας δήλωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την θέση του νέου προέδρου , μιας και η νυν  πρόεδρος κ. Ταουξίδη  έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί την επανεκλογή της .

Εμείς να σχολιάσουμε ότι ίσως να είναι και η καλύτερη επιλογή για την ομοσπονδία , μιας και η περγαμηνές που φέρνει από την   θητεία του  στο σωματείο Επισκευαστών  , καθώς  και ως μέλος  του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ είναι καλύτερη  η εγγύηση για το μέλλον  και την  συνέχιση της πετυχημένης μέχρι στιγμής  πορείας της ΟΕΒΒΕ .

Η Ομοσπονδία  είναι γεγονός για να  εξακολουθήσει  το πετυχημένο έργο της   χρειάζεται   προσωπικότητες  δυναμικές, ενωτικές , που θα συσπειρώσουν  όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους , δίνοντας αγωνιστική προοπτική στα χρόνια προβλήματα των επαγγελματιών ,ώστε  ως συμπαραστάτης η ΟΕΒΕ  να πρωτοστατήσει  στην επίλυση των   κοινών   στόχων αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια της οικονομικής και κοινωνικής ανάκαμψης του εμπορικού κόσμου της Κορινθίας .

Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα   του Τάσου Μποζίκη στηρίζει και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Κορινθίας Μιχάλης Μεζίνης 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ