Τέταρτος νεκρός σε ένα 24ωρο – 47 τα θύματα

75

Αυξήθηκε κι άλλο ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του κοροναϊού στη χώρα μας καθώς το μεσημέρι απεβίωσε ένας 51χρονος από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos και την ΕΡΤ, ο 51χρονος από την Εορδαία είχε χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα και είχε μεταφερθεί από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Κοζάνης πριν λίγες μέρες στο ΑΧΕΠΑ.

Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας νοσηλεύονται δέκα άτομα με κοροναϊό. Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο της Κοζάνης.

Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες το πρωί της Τρίτης

Σημειώνεται πως το πρωί της Τρίτης γνωστοποιήθηκαν άλλοι τρεις θάνατοι από τον κοροναϊό στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν 79χρονο από την Κοζάνη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για έναν άνδρα 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», και μια 82χρονη γυναίκα που έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι τους είχαν νοσήματα.

Το πρωί της Τρίτης έγινε πρώτα γνωστός ο θάνατος του 79χρονου από την Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος άνδρας κατέληξε τα ξημερώματα και καταγόταν από την Εορδαία.

Πρόκειται μάλιστα για τον 6ο νεκρό από την περιοχή της Κοζάνης. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τρία θύματα από τα δύο χωριά σε καραντίνα (Δαμασκηνιά, Δραγασιά) και δύο από τη Σιάτιστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ