Τίμησαν φίλοι και συμπαραστάτες την κοπή πίτας Καρκινοπαθών Αργολίδας…στην Κορινθία αδιαφορία…?φωτό

115
Στην κατάμεστη αίθουσα του PANTAZIS ROYAL στην Δαλαμανάρα, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ ‘Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάρω Γέμελα απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, αναφερόμενη στις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου αλλά κι στους στόχους της νέας χρονιάς .
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Αργους πατέρα Αντωνίο, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας-Νομικού προσώπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργους-Μυκηνών κ. Κων/νος Μπέγκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Κρίγγος και Παναγιώτης Δούρος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του συλλόγου κ.κ. Λεωνίδας Κουτσογιάννης, Ελισάβετ Γεωργίου, Θάνος Νταβέλος, ο επιστημονικός συνεργάτης κ. Αλέξανδρος Μουσούρος, εκπρόσωποι του ΕΕΣ, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, καθώς και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε με μεγάλη επιτυχία η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιχτίου «ΣΑΜΙΝΘΟΣ» που ξεσήκωσε με το κέφι της τους παρευρισκόμενους κι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά κυρίως όσους πάντα βρίσκονται στο πλευρό του ΣΥΚΑΦΙΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», πιστοί αρωγοί κι συμπαραστάτες στο έργο μας και στους σκοπούς τους Συλλόγου. Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία και ελπίδα!
πηγή- argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ