Ταξιδεύουμε Ιταλία και φτιάχνουμε φοκάτσια πατάτας με ελιές

93

Η Ιταλική Φοκάτσια, θα μπορούσε να είναι και η μαμά της πίτσας. Ένα νόστιμο και εύκολο στην παρασκευή του ψωμί, που συναντάμε σε όλη την Ιταλία, αν και κάποιοι λένε ότι το έφτιαξαν πρώτοι οι Αρχαίοι Έλληνες. Κάθε φορά που το φτιάχνω, δεν προλαβαίνει να φτάσει στο τραπέζι και να συνοδέψει το φαγητό μας, αφού το τρώμε όσο είναι ζεστό. Δοκιμάστε το και με άλλα αρωματικά ή μπερδέψτε στη ζύμη του ελιές ή λαχανικά.

Υλικά:

200 γραμμάρια πατάτες με φλούδα

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ