Τα πέντε πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να γκουγκλάρεις

83

Έχεις μια κακή συνήθεια! Στο πρώτο πρόβλημα που συναντάς, ανοίγεις την αναζήτηση της google.

Η αλήθεια είναι πως μπορείς να βρεις εκατομμύρια σωστές απαντήσεις στην Google αλλά υπάρχουν και πέντε αναζητήσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Συμπτώματα: Αρχικά, βρες ένα site (βλέπε onmed.gr) που εμπιστεύεσαι και ψάξε εκεί αυτό που σε προβληματίζει κι άσε τις ελεύθερες αναζητήσεις συμπτωμάτων που θα σου βγάλουν το χειρότερο συμπέρασμα. Δύσκολα άλλωστε κάποιος θα μπει στη διαδικασία για να γράψει την θετική εξέλιξη στην υγεία του οπότε το πιθανότερο είναι στην ερώτηση γιατί χασμουριέσαι τόσο να εμφανιστεί πρώτη η λέξη καρκίνος κι όχι ότι νυστάζεις.

Οτιδήποτε, ποινικό και κολάσιμο:

Πώς θα φτιάξω βόμβα, πώς θα κάνω αεροπειρατεία; Που θα βρω ναρκωτικά, είναι μερικές ερωτήσεις που μπορεί να φέρουν την αστυνομία στο κατώφλι του σπιτιού σου.

Τη λέξη καρκίνος:

Δεν θα έχεις καμία θετική εξέλιξη στην αναζήτηση και θα μπεις σε πανικό χωρίς λόγο. Αν φοβάσαι πως όντως αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, κάνε ένα τηλεφώνημα στο γιατρό σου.

Το όνομά σου:

Φωτογραφίες πολύ παλιές, πληροφορίες που δεν είναι πια αλήθεια και άσχετο περιεχόμενο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη σου κάθε φορά που γκουγκλάρεις το όνομά σου. Το μόνο όνομα που μπορεί να έχει λογική, είναι το μελωδικό της Νατάσσας Μποφίλιου.

Η γέννα!

Η πραγματική διαδικασία ενός τοκετού και όχι απλά του φυσιολογικού αλλά και της καισαρικής δεν είναι κάτι που θες να δεις πραγματικά και δεν θυμίζει ό,τι έχεις δει σε ταινίες.

queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ