Τα 100 επαγγέλματα που μπορούν να πάρουν επιδότηση από ΕΣΠΑ (όλο το πρόγραμμα)

117

Eυκαιρίες κοινοτικής χρηματοδότησης ανοίγονται για περίπου 100 επαγγέλματα των κλάδων της εκπαίδευσης και της κοινωνικής μέριμνας.

Οι δικαιούχοι μπορούν να αναζητήσουν οικονομική ενίσχυση έως και 50% του προϋπολογισμού των επενδυτικών σχεδίων που θα υποβάλουν. Ο κλάδος της εκπαίδευσης είναι αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα ανεργίας και μέσα από το ΕΣΠΑ μπορούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί που λειτουργούν ιδιωτικά φροντιστήρια, σχολές κ.λπ. να ενισχυθούν για την αναβάθμιση του παρεχόμενου προϊόντος τους.

Μέσα από τις δράσεις του πρόγραμμα με τίτλο «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας – Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση», προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ποσοστό επιδότησης έως 50%. Ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης, στην παροχή υπηρεσιών παιδικού και βρεφονηπιακού σταθμού και λοιπών υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας.

Ανάμεσα στα περίπου 100 επαγγέλματα που μπορούν να διεκδικήσουν την κοινοτική χρηματοδότηση είναι όσοι παρέχουν υπηρεσίες προσχολικής εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δικαιούχοι είναι επίσης και εκείνοι που παρέχουν υπηρεσίες αθλητικής και ψυχαγωγικής εκπαίδευσης, όσοι διαθέτουν σχολές χορού, υποκριτικής, ωδεία, αλλά κι όσοι λειτουργούν φροντιστήρια ξένων γλωσσών, ΙΙΕΚ κ.λπ.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ