Τελευταία εβδομάδα για τις αιτήσεις στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου

82

Με μεγάλο ενδιαφέρον και προσέλευση υποψηφίων συνεχίζονται οι αιτήσεις της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος.  

Οι αιτήσεις λήγουν την Παρασκευή 13 /09 /2019 και ώρα 14.30μμ. Την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 θα λειτουργήσει στην Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελοποννήσου, στην πόλη του Άργους και νέα ειδικότητα για αποφοίτους λυκείου “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”(Τεχνικός τουριστικού πρακτορείου & υπεύθυνος συνεδριακού τουρισμού) για την οποία εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου όπως επίσης και για τις άλλες δύο ειδικότητες της Τουριστικής Σχολής ( ΙΕΚ) αποφοίτων λυκείου και συγκεκριμένα :
1 Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ( front office, housekeeping, food & beverage)
2.Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας ( chef) . Η διετής φοίτηση σε όλες τις ειδικότητες της Τουριστικής Σχολής είναι δωρεάν και περιλαμβάνει αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα.
Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης έχουν δε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και αεροπορικές – μεταφορικές εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Το ΙΕΚ πελ/σου -Τουριστική Σχολή προσφέρει στου επιτυχόντες αναβολή στράτευσης και δελτίο μειωμένου εισιτηρίου μετακίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες για την φοίτηση και τις ειδικότητες μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι-νες και στα τηλ 27510 20115 & 20127 και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού ( www.mintour.edu.gr) .
Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ