Εργατικό Κέντρο Κορίνθου-ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

102

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ Απεργία  Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου .

Τα χρόνια μνημονίων και λιτότητας, που σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις του πολιτικού συστήματος που τα επέβαλε, απαξίωσαν τις ζωές μας, φτωχοποίησαν την ελληνική κοινωνία, διέλυσαν κάθε θεσμό κοινωνικής προστασίας, απορρύθμισαν πλήρως τις εργασιακές σχέσεις καταργώντας δικαιώματα και επιβάλλοντας ως πραγματικότητα την ζούγκλα στην αγορά εργασίας, συνεχίζονται.

Η έξοδος από την κοινωνικοοικονομική κρίση ακούγεται ως ανέκδοτο. Η υποτιθέμενη, εν αναμονή, έξοδος από τα μνημόνια συνοδεύεται από νέες δεσμεύσεις και υπό κηδεμονία πολιτικές που καμία προοπτική ανάκαμψης δεν δίνουν .

Έπειτα από την σύσκεψη της Διοίκησης , αποφασίστηκαν τα εξής:

1.- Τα Σωματεία μέλη μας να προχωρήσουν σε Δ.Σ. και αν είναι δυνατόν σε Γ.Σ., για ενημέρωση των εργαζομένων για την αναγκαιότητα της απεργίας και την συμμετοχή τους σε αυτή.

2.- Θα δρομολογηθούν Λεωφορεία για την συμμετοχή μας στο Απεργιακό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 11π.μ.

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ!
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ !

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ!
Στις 30 Μαΐου 2018 η «Κοινωνική Συμμαχία» ξεκινά με την «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ» ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης.

Χωρίς «λουκέτα» και στρατιές ανέργων!!

Στόχος μας είναι η Ελλάδα που δουλεύει, παράγει, δημιουργεί και πετυχαίνει!!!

Σε όλα αυτά, κανείς μας δεν δικαιούται να μένει απαθής.

Η δική μας ηττοπαθής στάση της αδράνειας είναι το καλύτερο όπλο τους για να συνεχίσουν να διαλύουν τις ζωές μας. Οφείλουμε στους εαυτούς μας, στους συναδέλφους μας και κυρίως στις επόμενες γενιές, να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους.

Με τις πράξεις μας μπορούμε να επιβάλουμε, αρκεί να το πιστέψουμε, ένα άλλο μείγμα εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

Για καλύτερη οργάνωση των Λεωφορείων, Δηλώσεις συμμετοχών στην γραμματεία του εργατικού κέντρου τις ώρες λειτουργίας της στο τηλ. 27410 22081 και στο email ekkorint@otenet.gr μέχρι τη Τρίτη 29 Μάη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ