Τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη απόψε στους πολίτες

75

Τηλεοπτικό μήνυμα στους πολίτες για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό αναμένεται να απευθύνει σήμερα στις 17:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε έκκληση προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και τις οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης θα υπενθυμίζει σε όλους την κρισιμότητα της κατάστασης και για ακόμη μια φορά θα ζητήσει να περιοριστούν όλοι μόνο στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.

Την ίδια ώρα, στόχος είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να λειτουργήσει και σαν «τονωτική ένεση» για τους πολίτες, καθώς αύριο κλείνουν και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα απευθύνεται τακτικά στους πολίτες εν μέσω αυτής της κρίσης, ενδεχομένως και μια φορά την εβδομάδα.

Στο προηγούμενο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, την περασμένη Τετάρτη, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει «ό,τι χρειαστεί» για την αντιμετώπιση της κρίσης με τον κορωνοϊό και είχε μάλιστα εκτιμήσει πως «τα δυσκολότερα είναι ακόμη μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ