Την Κυριακή στις 3/4/2022 αιμοδοσία στον Άσσο Κορινθίας-φωτο

492
Την Κυριακή στις 3/4/2022 από της 9:30 το πρωϊ μέχρι και της 1:30 το μεσημέρι ας είμαστε όλοι ξανά στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Άσσο, για να χαρίσουμε ζωή, προσφέροντας 10 λεπτά από τον χρόνο μας, συμμετέχοντας στη αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος Άσσου η ΡΈΑ και η ενοριακή επιτροπή αιμοδοσίας της εκκλησίας μας, σε συνεργασία με τον σταθμό αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Κορίνθου.
Όλοι μαζί αντάμα, μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον το χωριό μας, να έχει αυτάρκεια από αίμα όταν αυτό χρειάζεται!! και ας φαντάζει δύσκολο η και αδύνατο αυτό να κατορθωθεί…. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε σίγουρα…
Όλοι όσοι ήμαστε από 18 έως 62 χρονών μπορούμε άφοβα να δώσουμε λίγο από το αίμα μας, στην αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή στις 3/4 το πρωί… Όλοι μαζί, χαρίζοντας απλόχερα με όλοι μας την αγάπη, το δώρο της ζωής σε όσους κατά καιρούς το έχουν ανάγκη….
(Τηρουμένων των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του Κορωνοϊου)
Το ΔΣ της Ενοριακής Επιτροπής αιμοδοσίας Άσσου Κορινθίας και το ΔΣ του Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου « Η ΡΕΑ» αποφάσισε από κοινού η αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, να γίνει εις μνήμην του αγαπημένου μας συμπολίτη Βασίλη Δαμάλα. Ας είμαστε όλοι παρόντες και ας δωρίσουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το μεγαλύτερο δώρο- αυτό της ζωής!