Την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε η Νάνσι Πελόζι…!αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αμερική

71
Speaker of the House Nancy Pelosi, D-Calif., makes a statement at the Capitol in Washington, Thursday, Dec. 5, 2019. Pelosi announced that the House is moving forward to draft articles of impeachment against President Donald Trump.  (AP Photo/J. Scott Applewhite)

Πυκνώνουν τα σύννεφα για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ καθώς πριν από λίγο η πρόεδρος του Κογκρέσου Νάνσι Πελόζι έδωσε εντολή σήμερα, να προχωρήσει η διαδικασία της μομφής εναντίον του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Reuters, οι Δημοκρατικοί ανοίγουν τον δρόμο για την αποπομπή του προέδρου Τραμπ. Σύμφωνα με ειδικούς η απόφαση της Πελόζι σημαίνει ότι η διαδικασία θα γίνει μέσα στο 2019 καθώς «υπάρχουν επαρκή στοιχεία».

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκισάμα, σε δηλώσεις της απάντησε στην ανακοίνωση του Νάνσυ Πελόσι, ότι θα ζητήσει από την Δικαστική Επιτροπή, να προχωρήσει η διαδικασία μομφής εναντίον του Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ότι «προσβλέπουμε σε δίκαιη δίκη στη Γερουσία».

Η Πελόζι είπε ακόμα ότι από τους ερευνητές έχουν προκύψει στοιχεία που δείχνουν ότι ο Τραμπ έκανε κατάχρηση εξουσίας για δικά του πολιτικά οφέλη και έτσι καταπάτησε τον όρκο του στο Σύνταγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ