Την έπιασαν την Εύα, αλλά τους “ξέφυγε” ο Αβραμόπουλος!

671

Την έπιασαν την Εύα, αλλά τους “ξέφυγε” ο Αβραμόπουλος. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους Βέλγους.

Παλιός στο κουρμπέτι ο Δημήτρης, βετεράνος στα μεγάλα κόλπα, κατάλαβε πως αν πει πάλι για την πεθερά, θα την τσιμπούσαν κι αυτή και μετά ποιος άκουγε τη σύζυγο.

Είπε λοιπόν το γνωστό «Εγώ κύριε καθηγητά, κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου, που κοιτούσε την Πετροπούλου, που κοιτούσε την Πετροβασίλη». Ή όπως το είπε πιο σύντομα ο αθάνατος Ανδρέας Παπανδρέου «εγώ απλά προεδρεύω».

Βέβαια υπάρχει κι ο Σχοινάς. Οι Βέλγοι τον ψάχνουν. Όταν βρουν τα ίχνη των χρημάτων, θα την κάνει για Ελλάδα, γιατί το Βέλγιο έχει κακό κλίμα. Δεν ευδοκιμεί μίζα εκεί.

Στο κόμμα των  “κάλπικων ” δε μιλάνε για Σχοινά, ενώ τρέμουν μην ανοίξει το στόμα της η αμαρτωλή Εύα.

Στη ΝΔ λοιπόν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και λένε πως το πρόβλημα το έχει το ΚΙΝΑΛ. Ίσα -ίσα αγάπες μου. Ο Ανδρουλάκης ανάσανε με τη διαγραφή της Καϊλή. Κι αν έχει σβήσει ένα συγχαρητήριο μήνυμα, τι πρέπει να κάνουν οι νεοδημοκράτες; Να διαγράψουν ολόκληρο τον υπολογιστή και το κινητό τους;

Στους ρεφόρμες τώρα. Το άλλοθι των γαλάζιων ανθρωποφάγων. Ποιος είπε κάτι για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας…?   Ο Βαξεβάνης!

Βρε αγόρι μου, καλά τα πας, όταν λες για το Μητσοτάκη, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την ψήφισαν μόνο από τη γαλάζια οργάνωση. Την ψήφισαν και κάποιοι άλλοι. Γι αυτούς θα πω.

Όχι για τη Ρίνα, γιατί κάνει αυτό για το οποίο ψηφίστηκε. Αν ήθελαν καλό Πρόεδρο, οι του ΣΥΡΙΖΑ, Παυλόπουλο θα ψήφιζαν ή Σακελλαροπούλου; 261 ψήφους πήρε. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Ποιανού τα χατίρια να κάνει;

Τώρα το τεστ εξυπνάδας: Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία γιατί ο κόσμος απηύδησε με το Μητσοτάκη.  Ερώτηση: Πιστεύετε πως οι ρεφόρμες θα τιμωρήσουν τα λαμόγια της ΝΔ; Αν απαντήσατε «ναι», θέλετε επειγόντως γιατρό.

Εγώ το συμπαθώ τον Πολάκη. Έχει καλές προθέσεις, είναι ο μόνος από τους κοιμισμένους του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει αντιπολίτευση. Αλλά δεν είναι και σαΐνι. Γιατί Παύλο, αν περιμένεις από το κόμμα σου να τιμωρήσει τα λαμόγια, κάηκες! Ζήτα να γίνεις Βέλγος καλύτερα.

Εδώ μανάρια μου, ακόμα κι αν πέσει ο Μητσοτάκης, θα μείνουν τα βαφτιστήρια στην αστυνομία, αυτοί που βάφτισαν τα λαδώματα «αδιευκρίνιστα ποσά», κι ένα σωρό άλλοι κόρακες σε καίριες θέσεις του (παρα)κράτους.

Ρωτάω ευθέως. Τι θα γίνει μ’ αυτούς; Όταν μάλιστα θα ακολουθηθεί η ίδια οικονομική πολιτική με τους προηγούμενους; Τροφή για σκέψη.

Πηγή