Της “κακομοίρας” στο Περιφερειακό όχι με το Ζήκο…με πρωταγωνιστές Γόντικα-Τατούλη-βίντεο

108

Την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης είχε το αποτέλεσμα της μεγάλης έντασης που προκλήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Νίκου Γόντικα, με αφορμή τη συζήτηση για την ΔΕΗ.

«Καλώς τον δεχθήκατε τον γεφυροποιό. Που με τόσα κοσμητικά επίθετα σας στόλιζε. Προτείνω να τον ορίσετε κ. Τατούλη ως εντεταλμένο για θέματα ενέργειας» είπε αρχικά ο κ. Γόντικας για τον πρώην Περιφερειάρχη, με την Ντίνα Νικολάκου να ξεσπά και να μιλά για «διατεταγμένη υπηρεσία».

«Ήσουν η λάντζα δέκα χρόνια στο περιφερειακό συμβούλιο και του Τατούλη, μην είσαι τώρα κλακαδόρισα.» απάντησε οργισμένος ο Γόντικας στην Νικολάκου.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από την κυρία Νικολάκου να πάψει να διακόπτει τον ομιλητή.

Μετά, ξεκίνησε μια λογομαχία ανάμεσα σε Τατούλη και Γόντικα. «Πέρασε έξω Τατούλη, ρίξε τις γέφυρές σου, δεν σε σώζει τίποτα. Τελείωσαν αυτά που ήξερες» του είπε ο κ. Γόντικας, με τον κ. Τατούλη να φωνάζει και να μιλά μπροστά σε κλειστό μικρόφωνο, χωρίς να ακούγεται.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε πάλι με τον κ. Γόντικα να αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τατούλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, λέγοντας ότι «έριξε γέφυρες στον κ. Βλάση και στη ΝΔ. Εγώ προτείνω στον κ. Περιφερειάρχη α τον ορίσει εντεταλμένο για θέματα ενέργειας διότι ο βίος και πολιτεία της περιφερειακής αρχής του κ. Τατούλη είναι αξιοζήλευτή στην ιδιωτικοποίηση. Επί περιφερειακής αρχής Τατούλη έγινε οι γραμμές μεταφοράς στην Πελοποννήσου από 150 σε 400 V.»