Τη μάχη της χρονιάς δίνει σήμερα στην Κόρινθο ο Τενεάτης Αθικίων

1231

 Τετάρτη 25 Μαΐου ο Τενεάτης υποδέχεται τη Χαλκίδα στο Στάδιο Κορίνθου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο πρωταθλητής Κορινθίας δίνει το πλέον κρίσιμο ματς, καθώς θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου. Στα Αθίκια γνωρίζουν καλά τη σημασία και τη δυσκολία της αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καλώντας το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας να δώσει δυναμικό παρών στο Στάδιο Κορίνθου και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ποτήρη.

«Σε ένα κρίσιμο αγώνα για την ομάδα μας, προσκαλούμε το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας να δώσει βροντερό παρών. Η παρουσία σας θα δώσει περαιτέρω ώθηση και κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Τενεάτη Αθικίων. Είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», αναφέρει η ανακοίνωση του Τενεάτη.

Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 το απόγευμα, όπως και οι άλλοι δύο στον 6ο όμιλο. Στο Άργος ο Παναργειακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Ευπαλίου, ενώ ο Κυπάρισσος Αντίκυρας φιλοξενεί στην έδρα του τον Αίολο Καρπενησίου. Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

5η αγωνιστική (25/5, 17:00)

Κυπάρισσος Αντίκυρας – Αίολος Καρπενησίου
Τενεάτης Αθικίων – ΑΟ Χαλκίς
Παναργειακός – Απόλλων Ευπαλίου
Ρεπό: ΑΕ Μοσχάτου

Η βαθμολογία

1. ΑΕ Μοσχάτου 10
2. ΑΟ Χαλκίς 7
3. Απόλλων Ευπαλίου 6
4. Παναργειακός 5
5. Τενεάτης Αθικίων 3
6. Κυπάρισσος Αντίκυρας 2
7. Αίολος Καρπενησιού 0

6η αγωνιστική (29/5, 17:00)

Παναργειακός – Τενεάτης Αθικίων
Απόλλων Ευπαλίου – Αίολος Καρπενησίου
ΑΕ Μοσχάτου – ΑΟ Χαλκίς
Ρεπό: Κυπάρισσος Αντίκυρας

stisentra.gr