Ο δήμος υπεύθυνος για το”μπάζωμα” στο Λέχαιο…! Όχι είναι έργο της περιφέρειας…! κάποιος μας παίζει το “παπά”

100

Απο χθές το μεσημέρι μία ανάρτηση της proti news σχετικά με το “μπάζωμα” δύο παραλιών του δήμου Κορινθίων στο Λέχαιο και το Περιγιάλι έχει δημιουργήσει θετικά και αρνητικά σχόλια.

Οι απορίες πολλές και αναπάντητες,  αφου ούτε απο το δήμο αλλά ούτε την περιφέρεια ακούστηκε το παραμικρό.

Λογικό τα παραπολιτικά σχόλια να πέρνουν και να δίνουν.

Ακούσαμε για προστασία απο την διάβρωση των ακτών αλλά και για   εξυπηρετήσεις καταστηματαρχών.

Ακούσαμε οτι το έργο  το εκτελεί ο δήμος η μάλλον η περιφέρεια αλλά μπορεί και η Ευρωπαική ένωση ίσως  και ο Χατζηπετρής.

Υπεύθυνος κανείς…. Ανακοίνωση ούτε για αστείο!

Αποφάσισα  να μιλήσω με  αξιωματούχο του δήμου Κορινθίων ο οποιος με διαβεβαίωσε οτι το έργο είναι της περιφέρειας για προστασία της  διάβρωση των ακτών και δεν είχα λόγους να μη τον πιστέψω.

Σήμερα το πρωί για να είμαι  σίγουρος μίλησα με τον πλέον υπεύθυνο απο πλευράς περιφέρειας και πήρα την εξής απάντηση: “Δεν έχουμε ιδέα και καμία ανάμιξη στο συγκεκριμένο έργο η αν θέλετε το ” μπάζωμα” των παραλιών και αν θέλεις γράφτο.

Τώρα εσείς βγάλτε συμπέρασμα και όλα αυτά γιατί ο  δήμος εδώ και τρείς μέρες δεν στέλνει ένα δελτίο τύπου αφήνοντας “επικίνδυνα” την σκέψη μας να τρέχει.

Όμως είναι απαίτηση των Κορινθίων και υποχρέωση των δημοτικών αρχόντων να ενημερώνουν για κάθε  κίνησή τους δήμότες διαφορετικά η απαξίωση πλήρώνεται.

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ