Τον βρήκαν να περιφέρεται γυμνός και τους «οδήγησε» σε ένα φρικιαστικό έγκλημα

144

Ένα σοκαριστικό έγκλημα που αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους έχει συγκλονίσει μια μικρή κομητεία της Νέας Υόρκης.

Ένας άνδρας κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του, ηλικίας μόλις οκτώ μηνών και στη συνέχεια τη σκότωσε σε ένα νεκροταφείο, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Το μικροσκοπικό σώμα της Ruby Franciscovich βρέθηκε ναεπιπλέει σε μια λίμνη στο νεκροταφείο του Tioga, στη Νέα Υόρκη, «παγώνοντας» το αίμα ακόμα και των αστυνομικών.

Η μητέρα του παιδιού είχε τηλεφωνήσει στις Αρχές την Κυριακή το πρωί, αναφέροντας ότι πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί από το μοτέλ όπου ζούσε η οικογένεια τους τελευταίους μήνες.

Και ενώ οι Αρχές είχαν αρχίσει έρευνα για την αναζήτησή τους, ένα δεύτερο τηλεφώνημα ενημέρωσε τους αξιωματούχους πως ο πατέρας είχε βρεθεί να περιφέρεται γυμνός στους δρόμους.

Οι αξιωματούχοι ανέκριναν τον 25χρονο Cody Franciscovich, ο οποίος τους οδήγησε τελικά στο νεκροταφείο, όπου το μωρό βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη, σύμφωνα με το Binghamton Press & Sun Bulletin.

Το άψυχο σώμα του μωρού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατός του.

Ο 25χρονος δηλώνει πάντως αθώος στις κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού. Και μπορεί να μην του έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες για βιασμό, ωστόσο τα έγγραφα του δικαστηρίου μαρτυρούνπως το κοριτσάκι είχε βιαστεί πριν από τη δολοφονία.

Η δίκη θα γίνει την Παρασκευή, ενώ το ανθρωπόμορφο τέρας αναμένεται να καταδικαστεί με ισόβια κάθειρξη.

Η κηδεία του μωρού τελέστηκε στο ίδιο νεκροταφείο που βρέθηκε νεκρό, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας, ενώ ζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους να φορέσουν κόκκινα ως ένδειξη πένθους.

.cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ