«ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟ HISTORY CHANNEL ΤΗΣ COSMOTE TV… ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ »

769
«ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΗΣ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
ΚΑΘΩΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ»
~ Με μεγάλη συγκίνηση και ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι τοHISTORY CHANNEL ΤΗΣ COSMOTE TV σήμερα, στις 8 το βράδυ, θα προβάλει το δεύτερο μέρος της ταινίας μικρού μήκους του σχολείου μας «Το Ανθολόγιο του ξεριζωμού»
~ Η πολυβραβευμένη ήδη ταινία γυρίστηκε πέρυσι από τους μαθητές της Στ’ Δημοτικού και ήταν το βασικό πρότζεκτ του Αριστοτελείου για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή.
~ Να θυμίσουμε ότι η σύλληψη της ιδέας και η σκηνοθεσία ανήκει στον δάσκαλο της Στ’ τάξης και διευθυντή του δημοτικού, κύριο Σταμάτη Γκούμα, η μουσική επένδυση στον καθηγητή μουσικής του σχολείου μας, κύριο Σπύρο Παπανικόλα και το μακιγιάζ και η ενδυματολογία στην δασκάλα του δημοτικού, κυρία Ειρήνη Μαυραγάνη.
~ Να γνωρίζετε ότι αύριο το πρωί, στις 8 θα προβληθεί σε επανάληψη από το ίδιο κανάλι το πρώτο μέρος της ταινίας. Επίσης, για το επόμενο εξάμηνο θα προβάλλεται η ίδια ταινία δύο φορές τον μήνα.
~ Μέγιστη τιμή για το σχολείο μας, καθώς δεχθήκαμε τα Θερμά Συγχαρητήρια της διεύθυνσης του σταθμού για την δράση μας αυτή. Μεγάλη και η έκπληξη μας καθώς δεν είχαμε υποβάλει αίτημα προβολής στην διοίκηση του εν λόγω σταθμού.
~ Όλοι στους δέκτες της τηλεόρασης σήμερα στις 8 και αύριο το πρωί ~