Η επωδός του Ανδρέα ο Δήμαρχος “μας” έλαβε τέλος…!!! ανεξάρτητος ο Α.Ζώγκος απο την “Πορεία Ευθύνης”του Α.Πνευματικού…

90

Έσκασε  βόμβα ανεξαρτητοποίησης του εκλεγμένου με την Πορεία Ευθύνης Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Ζώγκου. Επειδή όμως ο πρώην Αντιδήμαρχος έχει προταθεί από τον Συνδυασμό του  Αλέξανδρου Πνευματικού για την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  υπάρχει θέμα και δεν μπορεί να παραμείνει Αντιπρόεδρος.
Για αυτό λοιπό ο Προεδρεύων Σύμβουλος κ. Σπύρος Ζαχαριάς καλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα τα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ για
Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου,
ύστερα από την με αριθμ. 1968/21-1-2020 δήλωση ανεξαρτητοποίησης
μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος που ώθησε τον κ. Ζώγκο στην απόφαση αυτή αλλά και το μέλλον στα Δημοτικά πράγματα του Δήμου κορινθίων.

πηγή- korinthosnews.gr 

Σ.Σ θέλω να ρωτήσω τον κ. Ζώγκο πότε κατάλαβε ότι δεν του ταιριάζει η “Πορεία Ευθύνης”  του  Αλέξανδρου Πνευματικού πριν τον προτείνει για Αντιπρόεδρο η μετά, να μας δώσει μια απάντηση γιατί οι φήμες οργιάζουν και δεν είναι καλό για τον ίδιο.Στο διάστημα της τετραετής θητείας του ήταν ο μόνος που σε κάθε ομιλία του αναφερόμενος πάντα στον Αλέκο Πνευματικό έλεγε χαρακτηριστικά την ίδια φράση “πρώτα θέλω να δικαιώσω τον Δημαρχό μας” αλήθεια τι άλλαξε….?   

Ν.Ν. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ