Το είδαμε και αυτό στο Δήμο Κορινθίων…! “έκρυψε” το όνομα συνεργάτη του στην διαύγεια-φωτό

91

‘Ενα πολύ σοβαρό θέμα ανάδειξε ο δημοσιογράφος και εκδότης της Πρώτη  news Κορινθίας  στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του  super fm104.1 , σχετικά με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην διαύγεια από τον δήμο Κορινθίων και αφορά  ειδική συνεργάτιδα που διορίζει ο κ. Νανόπουλος.

Ειδικότερα χθες το βράδυ ο κ. Νικολόπουλος είδε μια περίεργη ανάρτηση στην διαύγεια που αφορούσε την σύμβαση εργασίας του δήμου Κορινθίων με ειδική  συνεργάτιδα  ,που άκουσον , άκουσον “ΈΚΡΥΨΑΝ” το όνομά της αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στο Δήμο Κορινθίων. (Εδώ βέβαια να σημειώσουμε πως ο νόμος άλλαξε και δίνει το δικαίωμα να το κάνει αλλά διερωτάται  κανείς το γιατί;)

Ναι σωστά διαβάσατε ο κ. Νανόπουλος  ειδικά για την συγκεκριμένη επιλογή του προσπάθησε να “κρύψει” το όνομα συνεργάτιδας του , που θα  προσφέρει στον δήμο νομικές συμβουλές.

Όπως θα δείτε στο έγγραφο που παρουσιάζουμε πιο κάτω όχι μόνο αποκρύπτει το όνομα της συνεργάτιδας παρουσιάζοντας μόνο τ΄αρχικά του ονόματος , όμως η Κορίνθια νομικός έχει δύο ονόματα (ΈΡΙΚΑ) ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ στην διαύγεια παρουσίασαν το Μ….ς Κ…….η   κάτι  που πολύ δύσκολα θα υποψιαζόταν κανείς το Μαρία , μιας και όλοι οι Κορίνθιοι την γνωρίζουν ως (ΈΡΙΚΑ). Το αξιοπερίεργο όπως σχολίασε  ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή του ,πως για τις επιλογές σου ως δήμαρχος πρέπει να είσαι περήφανος και να μην τις αποκρύπτεις ή ακόμη να μην προσπαθείς να  μπερδέψεις τους Κορίνθιους πολίτες  εκτός και  αν έχει λόγους.

Όσον αφορά την  δικηγόρο  κ. Καραμανλίκη εμείς έχουμε γράψει και στο παρελθόν , πως πρόκειται για άτομο καθόλα έντιμο και   απόλυτα σεβαστό  στους Κορίνθιους.  Σαν συνεργάτης του, στάθηκε στον κ. Νανόπουλο στα δύσκολα και δικαιούται την θέση αυτή , οπότε παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί ;;;; Το μόνο συνειρμό που κάνουμε ,  είναι το θέμα που προέκυψε τελευταία με την συμμετοχή της δικηγόρου στην Αντιδικία γνωστού επιχειρηματία με τον  Δήμο Κορινθίων  .

Αναμένουμε απάντηση από τον κ. Βασίλη Νανόπουλο.

Δείτε το  έγγραφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ