Το θορυβώδες σεξ έφερε σημείωμα έπος: «Η κυρία που βογκάει σαν Γκνου…» (photos)

527

«Κι εμείς γα… αλλά κλείνουμε και κανένα παράθυρο», αναφέρει μεταξύ άλλων το σημείωμα που έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα!

Αρκετές φορές έχουμε δει διάφορα σημειώματα σε πολυκατοικίες που μας έχουν τραβήξει την προσοχή. Ειδικότερα όταν πρόκειται για γείτονες που έχουν ενοχληθεί από θορύβους που προέρχονται από τη σεξουαλική δραστηριότητα άλλων ενοίκων, υπάρχει μεγάλη… ευρηματικότητα και έτσι κατά καιρούς διαχειριστές ή ενοχλημένοι γείτονες μας έχουν χαρίσει μερικά «διαμάντια».

Όπως αυτό που έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα και κάνει αναφορά ακόμα και στο… Γκνου! Ένα μεγάλο βοοειδές το οποίο ο «θεούλης» που έγραψε το σημείωμα χρησιμοποίησε για να τονίσει πόσο είχε ενοχληθεί από τον θόρυβο των γειτόνων του κατά τη σεξουαλική τους δραστηριότητα!

Το σημείωμα ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα έπρεπε να… κλείνουν και κανένα παράθυρο οι δραστήριοι γείτονες, αφού υπάρχουν και μικρά παιδιά στην πολυκατοικία. Κι άντε, εδώ που τα λέμε, να εξηγήσεις στο μικρό παιδί τι είναι το Γκνου!

Δείτε το photostory που ακολουθεί και θα… κλαίτε από τα γέλια με το μυθικό σημείωμα!

  • Φαίνεται πως η κυρία μιας πολυκατοικίας ήταν τόσο… θορυβώδης στη διάρκεια της σεξουαλικής της πράξης, που ξεσήκωνε τους πάντες…

  • Η πολυκατοικία σηκώθηκε για άλλη μια φορά στο πόδι, με αποτέλεσμα ένας από τους ενοίκους να γράψει ένα σημείωμα… έπος!

  • Το μυθικό αυτό χαρτί που διάβασε και η θορυβώδης γειτόνισα, έγινε viral μέσα σε λίγα 24ωρα στο ελληνικό διαδίκτυο…

  • Αυτό ήταν το πλήρες κείμενο του σημειώματος…

  • Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ