Το θράσος των διαρρηκτών “ΡΟΜΑ ” δεν έχει όρια ! Μέρα μεσημέρι χτύπησαν στο κέντρο της Κορίνθου

96

Το θράσος των διαρρηκτών δεν έχει όρια, καθώς χτύπησαν σε σπίτια στο κέντρο της Κορίνθου μέρα μεσημέρι!

Ήταν λίγο μετά τις 12: 00 και δύο δράστες   προσπάθησαν να παραβιάσουν ένα σπίτι που οι ιδιοκτήτες του έλειπαν στην θάλασσα .

Δύο δράστες  που προφανώς παραμόνευαν, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να μπουν στην αυλή του σπιτιού , μόνο που για κακή τους τύχη λίγη ώρα πιο πριν τους είχε αντιληφθεί ένας γείτονας  και  όπως δήλωσε στην Πρώτη news Koρινθίας  κάτι δεν του άρεσε στο παρουσιαστικό τους και τους παρακολουθούσε.
Μόλις τους είδε να μπαίνουν στην αυλή έβαλε τις φωνές,  με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή, πηγαίνοντας προς στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Λίγη ώρα πιο πριν είχαν προσπαθήσει  ανεπιτυχώς να μπουν και σε άλλη  σε μονοκατοικία στην ίδια γειτονιά αλλά ευτυχώς οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν το τμήμα  Ασφαλείας  Κορίνθου η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα.

Οι δράστες ήταν δύο νεαροί “Ρομά ” ,ηλικίας 18 με 20 χρονών περίπου,  φορώντας χακί  μπλούζα και μπλε βερμούδα  ο ένας  και ο άλλος μαύρη μπλούζα και κόκκκινη βερμούδα.

Αυτό πάντως που ανησυχεί τους ιδιοκτήτες της περιοχής που πριν λίγες ημέρες ξανά υπήρξε παρόμοιο κρούσμα , είναι πως οι διαρρήκτες δεν έχουν πια … το Θεό τους, καθώς δεν υπολογίζουν ούτε αν είναι Βραδυ, ημέρα, αν υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι, ούτε κι αν ανά πάσα στιγμή πέσουν πάνω στους ιδιοκτήτες του σπιτιού, με ό,τι αυτό σημαίνει…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ