Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιεί την πρώτη του ανοικτή Γενική Συνέλευση στην Κόρινθο…

85

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιεί την πρώτη του ανοικτή Γενική Συνέλευση στην Κορινθία την Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος κος Τούντας Γιάννης. Θα αναλύσει την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση και θα αναφερθεί σε οργανωτικά θέματα.
Μέλη, φίλοι και πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την διαδικασία εκλογής Συντονιστικών Γραμματειών στις Τοπικές Οργανώσεις.

Τονίζεται ότι τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα έως 19 Ιουνίου 2018 (22:00), ενώ τα μη μέλη έως 20 Ιουνίου (22:00), αφού πρώτα εγγραφούν στο Κίνημα.  Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.
Όσον αφορά τα οργανωτικά θέματα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Κορινθία, οι κύριοι Τσουλούφας Άγγελος και Λάμπρου Χάρης αναλαμβάνουν από κοινού υπεύθυνοι  των τομέων Οργανωτικού και Τουρισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Κορινθίας  Αγγελόπουλο Δημήτρη (kanekorinthias@gmail.com) ή με τους υπεύθυνους Οργανωτικού Τσουλούφα Άγγελο (angelosts114@gmail.com) και Λάμπρου Χάρη (h_lamprou@yahoo.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ