Το Καμάρι Κορινθίας “Καμαρώνει”τον κυπελλούχο του… Πανκαμαριακό

1065

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) στο Στάδιο Κορίνθου, ο Πανκαμαριακός επικράτησε 0-2 του Πέλοπα στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας και πανηγύρισε μια ιστορική επιτυχία.

Η ομάδα του Καμαρίου εμφανίστηκε παθιασμένη και αποφασισμένη και κατάκτησε δίκαια το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της απέναντι στον Πέλοπα, που ήταν φλύαρος, ανούσιος και δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα του τελικού.

Ο Πανκαμαριακός έδειξε πως το ήθελε περισσότερο και το φινάλε βρήκε τον αρχηγό Κώστα Τακουμάκη να σηκώνει την κούπα μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν βροντερό παρών στο Στάδιο Κορίνθου.

Το Καμάρι έδειξε μεγάλη θέληση, πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα και είδε το πλάνο του να βγαίνει. Με καλή αμυντική λειτουργία περιόρισε τους κινδύνους για την εστία του και βρήκε τους χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Κατάφερε έτσι να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 37’ με ατομική ενέργεια και σουτ του Ένι Λέπουρι.

Ο Πέλοπας είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν φλύαρος, δεν βρήκε τις λύσεις επιθετικά και δεν κατάφερε να απειλήσει επί της ουσίας. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς η ομάδα του Κιάτου προσπαθούσε να γίνει απειλητική, αλλά δεν έκανε τις κλασικές ευκαιρίες.

Κάποια σουτ και ορισμένες προσπάθειες από στημένες φάσεις, πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ο Πανκαμαριακός λειτούργησε πολύ καλά, είχε καθαρό μυαλό και στο 68’ κλείδωσε τη μεγάλη νίκη, όταν έφτασε στο 2-0. Μυργιώτης και Ε. Λέπουρι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο Τρέκο έγινε τελικός αποδέκτης και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο παθιασμένος και ουσιαστικός Πανκαμαριακός έκανε καλή διαχείριση στη συνέχεια, με τον Πέλοπα να προσπαθεί, αλλά δείχνοντας και σημάδια απογοήτευσης να μη μπορεί να επιστρέψει στο ματς.

Διαιτητές: Κεφιλής (Τριαντάφυλλος – Μπουρτζοβίτης)

ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι, Αβράτογλου, Μιχαλόπουλος (78’ Τουργέλης Ν.), Τουμπανάκης, Βελέντζας (60’ Λίλιος), Μανιώτης, Παπουτσής, Μπίζιος (71’ Νάκος), Πράττος, Μπούκης, Παλογιαννίδης

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Αρχοντάκης, Τακουμάκης, Εντιγκά, Ματθαιόπουλος, Ν’ Ντουμί, Καλύβας, Τρέκο (84’ Μπολοβίνος), Σπέτσι, Κλήμης (86’ Λέπουρι Γ.), Λέπουρι Ε. (90’ Κρισάφη), Μυργιώτης

/stisentra.gr