Το κατάστημα που έχει κερδίσει από καιρό τις καρδιές πολλών Λουτρακιωτών και οχι μόνο!

200

Υπάρχει  λόγος  που το συγγεκριμένο  κατάστημα  έχει κερδίσει από καιρό τις καρδιές πολλών Λουτρακιωτών και όχι μόνο!

Το κατάστημα γυναικείων και ανδρικών  ενδυμάτων   GLOW – THE FASHION STORE WOMEN – MEN απευθύνετε στον άνδρα και την γυναίκα που θέλουν να νιόθουν άνετα , αλλά και ξεχωριστά .

Με τη νέα του κολεξιόν σας προετοιμάζει για την Ανοιξη κα το Καλοκαίρι, με τις καλύτερες και ιδανικότερες  επιλογές!

 

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων   GLOW – THE FASHION STORE WOMEN – MEN  βρίσκεται στο Λουτράκι στην οδό  Πέιν 2 & Ελευθερίου Βενιζέλου .

Μέσα από μία μεγάλη συλλογή επώνυμων    εταιρειών μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις νέες τάσεις της μόδας, ώστε το ντύσιμό σας να είναι πάντα εντυπωσιακό.

Θα ανακαλύψετε τα πιο μοδάτα σε σχέδια, υλικά και χρώματα γυναικεία –  ανδρικα ρούχα  καθώς και ιδιαίτερα  αξεσουάρ .

Θα πάρετε ιδέες για να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να διαμορφώσετε το δικό σας μοναδικό στυλ σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.

Η συλλογή  του   απευθύνεται τόσο σε νεαρές όσο και σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και αποτελείται από μια ευρεία γκάμα ρούχων , που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας σχεδόν όλο το 24ωρο:

Ρουχα καθημερινά, σε μοντέρνο και νεανικό ύφος που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα, με έμφαση στην άριστη ποιότητα υφασμάτων και στην προσεκτική ραφή.  Ρούχα γραφείου, σε μοναδικά και διαχρονικά σχέδια, που κάνουν τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή. Φορέματα cocktail, σε υπέροχα χρώματα και σχέδια που συνδυάζουν έξυπνα το κλασσικό με το μοντέρνο στυλ! Βραδινά και αμπιγέ φορέματα, που ενδείκνυνται για ξεχωριστές εμφανίσεις,  σε  εντυπωσιακά σχέδια και  ποιοτικά υφάσματα.

Περισσότερα για την γυναικεία κολεξιόν  εδώ

Δείτε τις  προτάσεις του καταστήματος  για την ανδρική μόδα   εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ