«Το καφέ της Χαράς»: Αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου-φωτό

90

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει. Στον ΑΝΤ1 θα δούμε εκτός από νέες τηλεοπτικές σειρές που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού και σίκουελ, που το κοινό αναμένει με λαχτάρα.

Ένα από αυτά και το «Καφέ της Χαράς».

Πασίγνωστη ηθοποιός της σειράς, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τη μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου.

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά, ξέρω ότι θα το πάμε ξανά το “Καφέ της Χαράς”. Έχω καεί τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που, δεν ανακοινώνω τίποτα, αν δεν μου πουν “τη Δευτέρα έχεις γύρισμα”. Άσε, μη γρουσουζεύουμε. Θα γίνει πιστεύω», λέει η Τζόυς Ευείδη στο Down Town Κύπρου και συνεχίζει αποκαλύπτοντας:

«Η Σταυρούλα, 13 χρόνια μετά, δεν θα έχει καμία σχέση με το πώς την αφήσατε. Θα είναι, ίσως, ο πιο ανατρεπτικός ρόλος. Έχει φύγει πολλά βήματα μπροστά. Ο ρόλος της θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου. Ήμουν από την αρχή πολύ υπέρ του να επιστρέψει το “Καφέ”. Γιατί όχι; Και στην Αμερική υπάρχει τάση να γίνονται τα σίκουελ των παλιών σειρών. Φυσικά κι έπρεπε να ξαναγίνει!

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έχουν πράγματα να πουν. Και δεν είναι εύκολο σίριαλ, να ξέρεις. Έχει εξωτερικά γυρίσματα, δρόμους και αποστάσεις. Από το κέντρο στο Λαύριο, από το Λαύριο στην Κερατέα, στο Άργος», λέει η ίδια μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ