Το Κορωπί «λύγισε» στην Κόρινθο – 2ος στην βαθμολογία ο ΚΑΟΚ-φωτό

104

Το απόλυτο 3 στα 3 ματς του Γ.Σ Κορωπίου «έσπασε» το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ ο ΚΑΟΚ! Με το επιβλητικό 78-58 η ομάδα της Κορίνθου έβαλε τέλος στο αήττητο του Κορωπίου και «σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς πίσω από το Ληξούρι το οποίο επίσης έχει 7 βαθμούς!

Το παιχνίδι είχε οριστεί ως «ντέρμπι» ωστόσο η εξέλιξή του δεν αιτιολόγησε τον χαρακτηρισμό αφού ο ΚΑΟΚ από τα πρώτα κιόλας λεπτά κυριάρχησε μην αφήνοντας περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν ,πόσο δεν μάλλον να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο αγώνα!

Η διαφορά άγγιξε ακόμα και τους +25 στην διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου με το Κορωπί να κατορθώνει στο σφύριγμα της λήξης να την έχει μειώσει στους +20.

«Η Κόρινθος παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ έσπασε το αήττητο του Κορωπίου με το επιβλητικό 78-58.  Χαρακτηριστικό για την ομάδα του ΚΑΟΚ ήταν το γεγονός ότι είχε «πολυφωνία» στην επίθεση με 4 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αναγνωστάκης ήταν διαρκής απειλή και τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, ενώ το δικό τους λιθαράκι έβαλαν Περρώτης, Μήτσου και Αδαμόπουλος με 12, 10 και 11 πόντους αντίστοιχα. Προς το παρόν, ο Κώστας Ρουμελιώτης τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, όμως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι ο ΚΑΟΚ βγάζει όμορφες φάσεις, κυρίως μέσω του αποτελεσματικού του passing game, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ” θα γράψει το basketblog.gr για τον αγώνα.

Η παρουσία του κόσμου υπήρξε συγκλονιστική και καθοριστική και σε αυτό το ματς!

Ρουμελιώτης: Θέλουμε ηρεμία και υπομονή – Αφιερωμένη στην Πρόεδρο και την Διοίκηση η νίκη

Ο προπονητής Κώστας Ρουμελιώτης με το πέρας του αγώνα έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα απόλυτα νεανική επαναλαμβάνοντας πως η ομάδα της Κορίνθου χρειάζεται ηρεμία και υπομονή προκειμένου να παίξει το μπάσκετ που μπορεί, προκειμένου να γίνει αυτό που ο κόουτς εξ αρχής έχει πει, «ομάδα συμπαικτών και μαχητών»!

«Νικήσαμε μια ομάδα η οποία ανεξάρτητα από τι φάνηκε είναι μια νεανική ομάδα και κάνει πολύ σοβαρή δουλειά.  Εκείνο που θέλω να πω εγώ είναι ότι τα παιδιά μας δουλεύουν πολύ σκληρά, ο κόσμος πρέπει να ξέρει και να έχει υπομονή γιατί κάναμε μια προετοιμασία μόλις 35 ημέρες με 7 παίχτες σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Χρειάζεται ηρεμία και υπομονή! Δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά μας, αγαπάει την ομάδα το βλέπουμε ξέρετε όμως καμιά φορά η πολύ μεγάλη αγάπη μπορεί να λειτουργήσει και ως πίεση. Γι αυτό μιλάω για υπομονή και για ηρεμία, δεν μπορεί να κρίνεται η ομάδα από ένα λει – απ ή  ένα παιχνίδι. Η ομάδα θα παίξει το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί από το Δεκέμβριο. Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν είναι μια σημαντική νίκη, θέλω να την αφιερώσω στην Πρόεδρο την κ.Παπαιωάννου η οποία πριν απο 2 εβδομάδες είχε ένα πρόβλημα υγείας και παρ όλα αυτά ήταν πολύ κοντά στην ομάδα όπως και όλη η Διοίκηση, είμαστε σε σωστό δρόμο αλλά χρειάζεται υπομονή!

Η ομάδα αναμετράται για την 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος την Κυριακή 10 Νοεμβρίου με την Ακράτα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας στις 17:00 το απόγευμα.

Ο Γιάννης Αναγνωστάκης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 20 πόντους

 

Η βαθμολογία (σε 4 ματς):

1.Νέο Ληξούριο 7 3-1

  1. ΚΑΟ Κορίνθου 7 3-1
  2. Ηλυσιακός 7 3-1
  3. Κορωπί 7 3-1
  4. ΑΕΝΚ 6 2-2

    6. Γλαύκος 6 2-2

7.Χαλάνδρι 6 2-2

  1. Ακράτα 5 1-3
  2. ΑΟ Ερμιόνης 5 1-3
    10. Παναχαϊκή 5 1-3
    11. Άρης Νίκαιας 5 2-1*
    12. ΑΟΠ Φαλήρου 5 2-1*
    13.Αχαγιά ’82 4 2-0*
    14.Τρίπολη 4 0-4

 

 

Επόμενη αγωνιστική (5η, 10/11):
Κορωπί-ΑΕΝΚ
ΑΟ Ερμιόνης-Ηλυσιακός
ΝΕΟΛ-Αχαγία 82
Τρίπολη-Παναχαϊκή
ΑΟΠΦ-Αρης Νίκαιας
Γλάυκος-Χαλάνδρι
Ακράτα-ΚΑΟΚ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ