Το «Μένουμε Σπίτι» εκτόξευσε τις πωλήσεις του διαδικτυακού Sex στην Ελλάδα!

111

Μπορεί η καραντίνα να πλήττει την πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ωστόσο υπάρχει και μια μερίδα που καταφέρνει να αναπτυχθεί μέσα στην κρίση του κορονοϊού. Δεν αναφερόμαστε στα Super Markets ή τα Φαρμακεία αλλά στα… SexShops!

Μαζί με τις πωλήσεις Puzzles, gaming και ηλεκτρονικών ειδών, οι Έλληνες επιλέγουν και τα SexToys για να γεμίσουν «δημιουργικά» τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι.

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Βασίλης Κουγιουμτζίδης, ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ελληνικού Sex Shop.

«Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό. Είναι πλέον καταγεγραμμένο σε πολλές χώρες εντός κι εκτός Ευρώπης, ότι τα Sex Shops έχουν αυξήσει τον τζίρο τους εκμεταλλευόμενα τον περιορισμό των ανθρώπων στο σπίτι. Μοιραία λοιπόν από την στιγμή που οι έξοδοι και οι συναντήσεις των ζευγαριών (νόμιμων και μη) έχουν ουσιαστικά απαγορευθεί, κάποιος έπρεπε να καλύψει αυτό το κενό.
Ειδικά για τα ζευγάρια –νόμιμα ή παράνομα- που δεν μένουν μαζί τις ημέρες της καραντίνας, η τεχνολογία έρχεται να βοηθήσει με ηλεκτρονικούς online δονητές που χρησιμοποιεί το ζευγάρι ταυτόχρονα! Ο άνδρας ενεργοποιεί τον δονητή, ορίζει την ένταση και τον ρυθμό και η γυναίκα .. απολαμβάνει. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το προϊόν, το γνωστό με την επωνυμία Lovense -Lush, είναι και το πρώτο σε πωλήσεις παρά την υψηλή του τιμή, σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα!»

 

Πρωταθλητές σε αυτή την αύξηση, φαίνεται πως είναι οι Καναδοί, οι οποίοι τη δύσκολη αυτή περίοδο έχουν ανεβάσει κατά 135% τις αγορές τους από τα Sex Shops, ενώ κοντά τους είναι και οι Αμερικάνοι, με 75% αύξηση.

Ακολουθούν οι εξίσου ερωτικοί Ευρωπαίοι με πρώτους τους δοκιμαζόμενους από τον κορονοϊό Ιταλούς, οι οποίοι σημειώνουν αύξηση των αγορών από τα Sex Shops κατά 60%, ακολουθούν οι Γερμανοί με 50%, και οι Γάλλοι με 40%!

Σύμφωνα με τον κ. Κουγιουμτζίδη, σημαντική βοήθεια στην αύξηση του τζίρου των Sex Shops έχει επιτελέσει και η άνοδος της επισκεψιμότητας στα site με ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Για παράδειγμα, από την ημέρα που το Pornhub έδωσε πρόσβαση στις premium υπηρεσίες του σε όλους, σημειώθηκε αντίστοιχα αύξηση και στις πωλήσεις ερωτικών παιχνιδιών!

Ιδιαίτερη άνοδος παρατηρείται, σύμφωνα με τα στοιχεία αποστολών του Sexopolis, στην κατηγορία των προφυλακτικών και των λιπαντικών ( +150% ), ενώ σε ημερήσια βάση αποστέλλονται περί τα 600 δέματα, που εξυπηρετούν παραγγελίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Ποιες είναι όμως οι προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών στα ερωτικά προϊόντα και ποια προϊόντα έχουν σημειώσει την μεγαλύτερη άνοδο;

Πρώτη κατηγορία σε πωλήσεις αυτήν την περίοδο είναι οι ασύρματοι δονητές, ακολουθούν οι Κλασικοί Δονητές (+100%) και τα Ανδρικά Αυνανιστήρια (+ 80%).

Αναλυτικά ακολουθεί λίστα με τα πρώτα σε ζήτηση προϊόντα από τους Έλληνες καταναλωτές:

Ασύρματοι Δονητές +200%

Κλασικοί Δονητές : +100%

Ανδρικά Αυνανιστήρια : + 80%

Χειροπέδες : +50%

Ευχαριστούμε το Sexopolis και τον κ. Βασίλη Κουγιουμτζίδη για τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας.

rodiaki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ