Το μυστήριο με το ζωντανό αντικείμενο στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

328

Ένα μυστήριο που απαιτεί απάντηση διαδραματίζεται σε κάθε φωτογράφηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γραφείο του. Όταν λέμε «στο γραφείο του» εννοούμε τον ευρύτερο χώρο του γραφείου. Τον καναπέ, το τραπεζάκι του σαλονιού και φυσικά το ίδιο του το γραφείο.

Το μυστήριο λοιπόν έχει να κάνει με την κούπα για καφέ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πιθανολογούμε εμείς ότι πίνει καφέ, μπορεί να πίνει κάτι άλλο ο άνθρωπος. Όπως κάτι ελληνικότερο, τσάι βουνού ή χαμομήλι.

Το ανεξήγητο λοιπόν είναι ότι η κούπα Μητσοτάκη πάντα βρίσκεται με την φίρμα στην κάμερα, ανεξαρτήτως της γωνίας λήψης. Είτε είναι ανφάς η φωτογράφιση, είτε είναι προφίλ, είτε ακόμα κι αν βλέπουμε το καύκαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κούπα παραμένει πάντα με την φίρμα στην κάμερα.
Λες και έχει ζωή αυτό το αντικείμενο. Στρίβει πάντα για να δείξει από που είναι. Από το Χάρβαρντ δηλαδή. Κάτι πραγματικά ανεξήγητο.

Διότι δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συμπλεγματικός και θέλει συνέχεια να επιδεικνύει το που έχει σπουδάσει. Άρα προφανώς η κούπα θα φταίει.

Τρολοκράτης

Φωτογραφίες από την εκπληκτική @annzabel στο Twitter

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ