Το μυστικό συστατικό για την τέλεια σπιτική λεμονάδα και Λιμοντσέλο αλά ελληνικά

194
Να η λεμονιά μου

Στο αεροδρόμιο αγοράζω το αγαπημένο μου λικέρ λεμόνι των Ιταλών, το λιμοντσέλο.
Οι Ιταλοί κατοχύρωσαν το όνομα, το περάσανε στα μοδάτα εστιατόρια – ακόμη και σήμερα το δροσερό απεριτίβο επισφραγίζει ένα καλό γεύμα και συνοδεύει άψογα τα γλυκά επιδόρπια τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προ διετίας δοκίμασα εξαιρετικό σπιτικό λικέρ με λεμόνια Μάνης, τύφλα να έχουν οι Ιταλοί, που θαυμάζεις για άλλη μια φορά τη δύναμη του μάρκετινγκ και την ανημπόρια τη δική μας να διακινήσουμε τα δικά μας εξαιρετικά λικέρ. Η γιαγιά μου έφτιαχνε εξαιρετικό λικέρ βύσσινο.
Εγώ προτιμώ το αγαπημένο μου λικέρ λεμόνι. Πανεύκολο· το μόνο που θέλει είναι φρέσκα υλικά και μεράκι!

Eδώ για να πιείτε το καλύτερο ποτό στην Κορινθία

11207466_CuYhQXMayLuyWoW9nYqND4scgGCiTUz1FBAuSxfz1Y4

Ιδού λοιπόν, λεμοντσέλο σπιτικό, όπως το έφτιαξα και εγώ, δροσιστικό και ελληνικότατο:

Θα χρειαστούμε, για ποσότητα τριών μπουκαλιών (750 ml έκαστο) τα εξής:

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ