Το ξεμάτιασμα του αντιδημάρχου που έγινε viral – Tι είπαν ο ίδιος και η γραμματέας του-βίντεο

113

Για το live ξεμάτιασμα που τον έκανε viral μίλησε στην εκπομπή του Mega o αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος όπως και η γραμματέας του που ανέλαβε τον ρόλο της… ξεματιάστρας.

«Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το ότι ήπια και λίγο κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι”.

Η θρησκεία μας πιστεύει στη βασκανία. Είναι γνωστό ότι ο Άγιος Κυπριανός είχε συγγράψει ολόκληρο σύγγραμα περί βασκανίας. Να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη.

Δεν το θεωρώ μεμπτό», ανέφερε ο αντιδήμαρχος ενώ η γραμματέας του Γιούλη Ατματζίδου σημείωσε: “Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

πηγή-https://www.madata.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ