Το πιάτο της ημέρας: Coq au Vin ή κόκορας κρασάτος για γκουρμέ βραδιές στο σπίτι

2490

Ο κόκορας κρασάτος ή “Coq au vin” είναι το απόλυτο κλασσικό γαλλικό φαγητό. Σημαίνει κόκορας που έχει σιγοβράσει στο κρασί.

Και δεν υπάρχει λόγος για πανικό στο μαγείρεμα. Τουναντίον. Εύκολο φαγητό, ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή. Από μάζωξη με φίλους που θέλουμε να τους τρατάρουμε κάτι διαφορετικό μέχρι μια βραδιά κάπως πιο ρομαντική.

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ