Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη JR- φωτό

115

Με τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη JR, ο οποίος έφυγε από την ζωή το Σάββατο στο Κλίβελαντ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του αθλητικού, του επιχειρηματικού, αλλά και του πολιτικού κόσμου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τάκης Λεμονής κ.α., βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να αποχαιρετήσουν το 34χρονο και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Εκεί όμως που πραγματικά λύγισαν όλοι, ήταν στο αντίο που του είπαν τα αδέλφια του: «Γεννήθηκες πρόωρα έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να ερθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισης σου. Δεν σταμάτησες να χαμογελάς. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός. Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς. Πάνω απ’ όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει».

Αμέσως μετά, ακολούθησε η κηδεία σε πολύ οικογενειακό κύκλο, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ