Το τελευταίο χειροκρότημα στον Τόλη Βοσκόπουλο-φωτο

112

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου,, ενώ πλήθος κόσμου, συγγενών, φίλων αλλά και θαυμαστών βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να πουν το “τελευταίο αντίο” στον “πρίγκιπα” του τραγουδιού, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Συντετριμμένες ήταν η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και η χήρα του Άντζελα Γκερέκου, ενώ κοντά τους βρέθηκαν οι στενοί φίλοι της οικογένειας. Η Άντζελα Γκερέκου νωρίτερα είχε απευθύνει δημόσια έκκληση στον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Η κόρη του φάνηκε να προσέρχεται στον χώρο του νεκροταφείου υποβασταζόμενη, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

Αντύπας, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, Αντώνης Ρέμος, συνθέτες, μουσικοί έδωσαν το “παρών” στην κηδεία, ενώ πολλά είναι τα στεφάνια που έστειλαν καλλιτέχνες και φίλοι.

Μία έντονα συγκινητική στιγμή ήταν όταν μπήκαν στον χώρο οι προσωπικοί συνεργάτες του Τόλη Βοσκόπουλου, ηχολήπτες, ενδυματολόγοι, ο προσωπικός του κομμωτής, η αμπιγέζ του, κρατώντας λουλούδια και αποχαιρέτισαν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Άλλη συγκινητική στιγμή ήταν όταν θαυμαστές του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες του λέγοντας το “ύστατο χαίρε” στο είδωλό τους. Οι άνθρωποι που τον λάτρεψαν μέσα από τα τραγούδια του είχαν

φτάσει από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σιγοψιθυρίζοντας τραγούδια του, για να αφήσουν ένα λουλούδι. Όταν
έφτασε το φέρετρό του, ακούστηκε “αθάνατος” μέσα σε έντονο χειροκρότημα.

 

Πηγή φωτό: ΑΝΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ