Το αυθεντικό παραδοσιακό γλυκό Θεσσαλονίκης με τραγανό σιροπιασμένο φύλλο γεμιστό με κρέμα και με ιστορία 80 ετών.
Σήμερα υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μιμούνται την γεύση της αυθεντικής συνταγής για τρίγωνα πανοράματος, που πρωτοδημιουργήθηκε από τον Ελενίδη.
Το σημαντικότερο για να φτιάξουμε τα τέλεια τρίγωνα Πανοράματος, είναι να βάλουμε την κρέμα λίγο πριν την κατανάλωση τους για να μην μαλακώσει το φύλλο κρούστας μας. Μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για μια εβδομάδα, μόνο που η κρέμα θα αρχίσει να μαλακώνει το φύλλο, έτσι καταλαβαίνουμε και πόσο φρέσκα είναι τα τρίγωνα Πανοράματος.