ΤΡΑΓΑΝΗ ΣΤΡΙΦΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

88

Από τις πίτες που αρέσουν σε όλους, αλλά για μη προφανή λόγο στην πράξη γίνονται λιγότερο συχνά, η στριφτόπιτα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί σοβαρά τις προτιμήσεις μας στην κατηγορία.

Προετοιμασία: 45-60 λεπτά, χαλαρά. Σκεπάστε τα φύλλα που περιμένουν με πετσέτα ώστε να μην ξεραίνονται και σπάνε. Θα χρειαστείτε ένα στρογγυλό ταψί ή μια βάση για τάρτες περί τα 42-45 εκατ. ή δυο μικρότερα/ες. Κάντε τη μισή δόση αν η ποσότητα είναι υπερβολική. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο σκεύος σας εμπνέει π.χ. τη φόρμα του κέικ. Μην τρελάνετε την στριφτόπιτα στο λάδι, δεν χρειάζεται να κολυμπάει σ’ αυτό. Όλη η δυσκολία της συνταγής αρχίζει και τελειώνει στο πρώτο ρολάρισμα φύλλου και δεν είναι υπερβολική. Ακολουθήστε τις οδηγίες:

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ