Τραγωδία στο Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου έμαθε για τον θάνατό του από τις ειδήσεις

62

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η τραγωδία με τέσσερα θύματα στο Λουτράκι. Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατό τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας.

Οι τέσσερις φίλοι πίστεψαν τις φήμες για την ύπαρξη θησαυρού στη σπηλιά και χάθηκαν στο… κυνήγι του. Ο ηλικιωμένος θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ότι οργάνωσε το κυνήγι του θησαυρού. Η σύζυγος του 45χρονου θύματος αναζήτησε πρώτη τους τέσσερις άνδρες. Όπως είπε “εγώ ενημέρωσα την Πυροσβεστική όταν έψαχνα επί ώρες τον άνδρα μου χωρίς αποτέλεσμα. Ήξερα περίπου πού θα πάνε και πήγα να τους ψάξω”.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 72χρονου που έμαθε για τον θάνατό του από τα δελτία ειδήσεων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ “δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω, λέει πάω σε μια δουλειά δεν μας είπε τίποτα παραπάνω. Από το σπίτι έφυγε γύρω στις 20.30. Είπε πάω σε μια δουλειά και γυρίζω, είδα ότι δεν γύρισε και ανησύχησα. Μετά δεν ξέρω τίποτα άλλο. Είδα στις ειδήσεις εδώ πέρα για τέσσερα άτομα , λέω μήπως ήταν κι αυτός, ξέρω κι εγώ, δεν ήξερα πού πήγε δεν μας έλεγε τίποτα”.

πηγή-https://www.madata.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ