Τριάντα εννέα (39) προσλήψεις στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

304

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου προσωπικού σε 39 νέες θέσεις εργασίας…

 

Οι θέσεις εργασίας, απευθύνονται σε οδηγούς απορριμματοφόρων, ηλεκτρολόγους και εργάτες καθαριότητας.

 

Οι προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 39 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, που εδρεύει στο Λουτράκι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας:

 

  • ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου (1 θέση)
  • ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου (4 θέσεις)
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγοι (2 θέσεις)
  • ΥΕ Εργάτες καθαριότητας – συνοδοί απορριματοφόρου (32 θέσεις)

 

Τα γενικά προσόντα πρόσληψης

 

1. Ανεξαρτήτως κατηγορίας (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ), οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από την οικεία ανακοίνωση

 

2. Να έχουν τη φυσική υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

 

3. Προκειμένου για προσλήψεις σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου του Δημόσιου Τομέα ή σε ΟΤΑ, δεκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι:

 

  • – Έλληνες πολίτες
  • – Πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του N.2431/1996 και
  • – Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο,
  • – Ομογενείς εξ Αιγύπτου χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων, κατά το γένος και τη συνείδηση, αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958, ως ισχύει).

 

Για την πρόσληψη προσωπικού σε επιχειρήσεις ή εταιρίες ή οργανισμούς και λοιπά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου (που υπόκεινται στον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π.), η ελληνική ιθαγένεια δεν απαιτείται ως προσόν επιλογής υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996 ή/και του Οργανισμού ή Κανονισμού του εκάστοτε φορέα.

 

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (aithseis@loutraki.gr) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ 20300, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Γεωργίας Βασιλείου ή κας Αικατερίνης Φόρτη (τηλ. επικοινωνίας:2744-3-60120 ή 2744-3-60196).

 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

 

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ.

πηγή- loutraki365.gr