Συνέντευξη Σταυρέλη  με εντάσεις  στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Νικολόπουλου – Ποιες ερωτήσεις απάντησε και ποια απέφυγε

85

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Σταυρέλη  δημοτικού σύμβουλου και υποψήφιου Δήμαρχου στο δήμο Κορινθίων παρακολουθήσαμε  το πρωί , στην  νέα εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου ¨Όλα στον Αέρα” ,στο ράδιο SUPER FM 104, 1.

Στην εκπομπή ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα από την τρέχουσα επικαιρότητα στο δήμο Κορινθίων. Εμείς θα αναφέρουμε  κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Σταυρέλης , και κάποιες που θέλησε να προσπεράσει..

1) Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τη θέση του Συνδυασμού της παράταξης “Πνοή Δημιουργίας” που ηγείται ο Νίκος Σταυρέλης , σχετικά με την αγορά από τον δήμο Κορινθίων του κτηρίου  της Συνεταιριστικής τράπεζας , απάντησε  αποσαφηνίζοντας  τους λόγους που δεν ψήφισε την αγορά του στο Δ.Σ. :

“Δικαιωθήκαμε  γι αυτήν μας  την  απόφαση , αφού και η αποκεντρωμένη διοίκηση απέρριψε την πρόταση.”

Επιπλέον τοποθετήθηκε πως θα μπορούσε με καλύτερους χειρισμούς του Αλέξανδρου Πνευματικού, η τιμή να ήταν ακόμη πιο χαμηλή , ( αν μας είχε συμβουλευτεί) αν και δήλωσε πως έστω και έτσι είναι μία καλή αγορά.

Τέλος δήλωσε πως είναι υπέρ του μουσείου των μικρασιατών αλλά όχι στον  υπόγειο χώρο του κτηρίου της Συνεταιριστικής , “δεν αξίζει κάτι τέτοιο στους μικρασιάτες”.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την διαμάχη Πνευματικού – Μουρούτσου και τις καταγγελίες του δημάρχου , για 86 παράνομες αναθέσεις που είχε αναλάβει σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Μουρούτσος, που σήμερα ανήκει στην παράταξη “Πνοή Δημιουργίας”

Ο Νίκος Σταυρέλης απέφυγε ν΄απαντήσει , λέγοντας , “πως έχω ήδη τοποθετηθεί για το θέμα και δεν θα συνεχίσω να συζητώ κάτι επειδή το θέλει ο Δήμαρχος “!

“Την αντζέντα δεν θα την   ορίζει πλέον εκείνος…”

Ακολούθησε ένταση , όταν στην ερώτηση του Δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση του  βαγονιού που εκλάπη από το Θέατρο του Μίκη Θεοδωράκη και τις καταγγελίες του Νίκου Σταυρέλη , πως εκλάπη, από ευθύνη του Δήμου Κορινθίων.

Ο Νίκος Σταυρέλης απάντησε πως “σας έχει πείσει και εσάς ο δήμαρχος” , γεγονός που προκάλεσε ένταση  στην εκπομπή  από την αντίδραση του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος θεώρησε πως θίγεται από την τοποθέτηση .

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη αργότερα στην Πρώτη news Κορινθίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ