Τώρα σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι(ΦΩΤΟ)

108

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στη διασταύρωση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου (φανάρια)..

‘Οπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η οδηγός του  οχήματος που ανετράπη είχε στην κυριολεξία άγιο, αφού βγήκε ζωντανή από το αυτοκίνητό της.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος άσπρου, κινούμενο προς το Λουτράκι, παραβίασε το κόκκινο. ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος μπλε που βρισκόταν σταματημένο στο φανάρι δεξιά, και ενώ περίμενε να περάσει κινούμενο προς Κόρινθο, όταν ξεκίνησε πέρασε μπροστά του το ΙΧ άσπρο αυτοκίνητο. Η οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά μάταια. Το μπλε αυτοκίνητο εμβόλισε το άσπρο, η οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που βίσκονταν αριστερά της και να ντελαπάρει.
Μόνη της κατάφερε να βγεί από το αυτοκίνητο και φέρει ευτυχώς εκδορές στα χέρια ενώ όπως η ίδια είπε, αν και φανερά σοκαρισμένη από το ατύχημα, δεν κατάλαβε ότι το φανάρι είχε ανάψει κόκκινο.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, η Πυροσβεστική και κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την τραυματία οδηγό στο Νοσοκομείο Κορίνθου .
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Λουτρακίου

 

 

 

 

 

loutraki blog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ