Τ.Μποζίκης”δεσμευτήκαμε στους κατοίκους να φτιάξουμε το δρόμο Σοφικού-Αγγελοκάστρου”

113

Πριν από ένα χρόνο περίπου ως παράταξη στον προεκλογικό μας αγώνα δεσμευτηκαμε στους κατοίκους της Ανατολικής Κορινθίας από οποία θέση και αν βρισκόμαστε θα συμβάλουμε για την ένταξη και εκτέλεση του έργου [Συντήρηση – Επισκευή αλσφατοστρωσεων στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΡΕΙΤΟΥ-ΣΟΦΙΚΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ].

Στηρίζουμε στην πράξη και όχι με λόγια τούς ανθρώπους της περιοχής ώστε να έχουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στην καθημερινότητα τους.

Με διεκδίκηση με συνέργειες και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή που απαιτεί ο νόμος Κλεισθένη το έργο τρέχει σε τροχιά υλοποίησης.

Αναμενεται,το επόμενο συνεχές διάστημα η συμβασιοποιηση με τον ανάδοχο για το ξεκίνημα του έργου που όλοι περιμένουν τόσα χρόνια.

Εργο που θα δώσει υπεραξία στην περιοχή και τους κατοίκους για την ζωή τους και τη δημιουργία τους.Αυτη είναι η θέση μας ως παράταξη να προχωράμε σε έργα και να μην μένουμε στα λόγια.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ