Βουλή-Άνοιξαν την κάλπη πριν τελειώσει η ψηφοφορία… «μην ανησυχείς δεν θα το καταλάβει κανείς»!βίντεο

141

 Πριν την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, η εφορευτική επιτροπή παρουσία του προέδρου της Βουλής επέλεξε να ανοίξει την κάλπη μετά από λάθος βουλευτή της ΝΔ.

Το λάθος ανήκει στον βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ, Σταύρο Καλογιάνη, ο οποίος -κατά τις πληροφορίες- έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη χωρίς να το έχει τοποθετήσει σε φάκελο. «Όχι, όχι…» ακούγεται να φωνάζει από μικροφώνου μέλος της εφορευτικής επιτροπής όταν ο Στ. Καλογιάνης πέταξε το ψηφοδέλτιο ασφράγιστο, με τον προεδρεύοντα, Αθανάσιο Μπούρα, να ζητά διακοπή της διαδικασίας.

Παράλληλα, ρόλο συντονιστή προσπάθησε να αναλάβει ο… άγρυπνος φρουρός της διαδικασίαςΒασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος βρισκόταν για πάρα πολύ ώρα στην αίθουσα της Ολομέλειας, καθήμενος σχεδόν μπροστά από την κάλπη. Εν συνεχεία, ο Κων. Τασούλας ακούγεται να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Να κάνουμε ερώτημα στην επιστημονική υπηρεσία», ενώ κάποιος άλλος παρεμβαίνει ζητώντας μία… πετονιά.

Εν τέλει, με μία πρωτοφανή διαδικασία, η κάλπη άνοιξε και ο επιπόλαιος, Στ. Καλογιάνης, πήρε το ψηφοδέλτιό, το τοποθέτησε σε φάκελο και το ξανάριξε.

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ