Φασισμός… το θηρίο που βρυχάται

98

Σαν σήμερα το 1933 το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (NSDAP) του Χίτλερ κερδίζει τις εκλογές με 43,9% Σαν σήμερα άνοιξε η κερκόπορτα της ρητορικής του μίσους κι ένας κύκλος αίματος που έστειλε στο θάνατο 11.000.000 ανθρώπους!

 

Περισσότερα ΕΔΩ:

Τα θύματα του Ολοκαυτώματος ήταν Εβραίοι, Σέρβοι, Πολωνοί, Ρώσσοι, Κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι, Ρομ και Σίντι (Αθίγγανοι), οι ψυχικά ασθενείς και σωματικά ανάπηροι, διανοητές και πολιτικοί ακτιβιστές, Μάρτυρες του Ιεχωβά, μέλη άλλων θρησκευτικών ομάδων, μέλη του Καθολικού και Προτεσταντικού κλήρου, συνδικαλιστές, μερικοί Αφρικανοί, άνθρωποι που είχαν χαρακτηριστεί “εχθροί του κράτους”, και πολλοί που δεν ανήκαν στην Άρεια φυλή.

Αυτοί οι άνθρωποι χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σε μαζικές εκτελέσεις, σύμφωνα με τα εκτεταμένα αρχεία που κράτησαν οι ίδιοι οι Ναζί!

Σήμερα εν έτη 2017 κι ενώ έχουν περάσει 84 ολόκληρα χρόνια οι ιστορικές μνήμες δείχνουν πως έχουν εξασθενήσει Ο φασισμός αρχίζει να ξαναφουντώνει παγκοσμίως Η δημοκρατική Ευρώπη γίνεται φυτώριο της σποράς των ηττημένων νοσταλγών του Χιτλερ και οι οπαδοί του συσπειρώνονται οργανωμένα σε όλα τα λεγόμενα «πολιτισμένα κράτη»

Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν, κι αν δεν επαγρυπνούμε στο τέλος αυτό θα ξανασυμβεί καθότι μισότρελοι φιλόδοξοι θαυμαστές του κτήνους υπάρχουν πολλοί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

Μας δίδαξε κάτι η ιστορία; Όπως δείχνουν τα στοιχεία μάλλον όχι! Ο φασισμός είναι εδώ σπέρνοντας το μίσος κι εμείς έχουμε υποχρέωση να το αποτελειώσουμε!

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα εκατομύρια θύματα να μην ξαναεπιτρέψουμε να ξανασυμβεί αυτό το έγκλημα

Σύντροφε αναγνώστη δημοκράτη…

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΒΡΥΧΑΤΑΙ! ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ