Φιέστα στην Κόρινθο, αγωνία στο Δερβένι – Πέφτει αυλαία στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας

76

Φινάλε αύριο Σάββατο 11 Μαΐου στις 16;00, και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με την διεξαγωγή της 30ης (τελευταίας) αγωνιστικής. 
Απομένουν ακόμα μια στροφή (90΄ λεπτά αγώνα) για την λήξη του μαραθωνίου του πρωτάθληματος των 30 αγωνιστικών ημερών.  Την αγωνιστική αυτή την περίμενε η Κόρινθος 2006 τρια χρόνια για να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Μικρά λίγκα – Γ΄ Εθνική, που αν και πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος, 
τόσα χρόνια διάφοροι παράγοντες τις είχαν στερήσει.. Αύριο η Κόρινθος 2006 αγωνίζεται για τελευταία φορά στο τοπικό πρωάθλημα , όπου στο ΔΑΚ Κορίνθου υποδέχεται τον ΠΑΣ Κλένια { μια ομάδα που αποχαιρετά την Α΄ Κορινθίας, με υποβιβασμό). Η Κόρινθος 2006 θα μετατρέψει τον αυριανό αγώνα σε φιέστα γιορτάζοντας την άνοδο της. Και ενώ η Κόρινθος 2006 ετοιμάζεται για την φιέστα της η αγωνία για δύο ακόμα ομάδες ( Αστέρας Δερβενίου και Άγιο Γεώργιο) παραμένει στο έπαρκο καθώς στο τέλος των αγωνων θα γνωρίζουμε ποία θα παραμείνη στην κατηγορία και πιά όχι. Αύριο ο Αστέρας αγωνίζεται στο “ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ” με τον ΑΟ Ζευγολατιού και ο Αγιος Γεώργιος μαχεται στο Γαλατάκι κόντρα στον Σαρωνικό. 
Στους υπόλοιπους αγώνες του προγραμματος ο ΑΟ Λουτρακίου αντιμετοπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενω στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αντιμετοπίζει τον Πέλοπα Κιάτου. Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου υποδέχεται τον Παννεμεατικό, την ίδια ωρα στο Πετρί η Θύελλα αντιμετοπίζει τον Τενεάτη Αθικιών. Τέλος η Ελλάδα βέλου αντιμετοπίζει τους Αγίους Θεοδώρους ,οι οποίοι αποχαιρετούν , υποβιβαζόμενοι,  την κατηγορία.

Η τελευταία (30η) αγωνιστική 

Θύελλα Πετρίου Τενεάτης Αθικίων
Ελλάς Βέλου Αγ. Θεόδωροι
Πανκαμαριακός Πέλοπας Κιάτου
Σαρωνικός Γαλατακίου Αγ. Γεώργιος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου Παννεμεατικός
Α.Σ. Κόρινθος 2006 ΠΑΣ Κλένια
ΑΟ Λουτράκι Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Αστέρας Δερβενίου ΑΟ Zευγολατιού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ