Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του 14χρονου Βαγγέλη που σκοτώθηκε στον Ισθμό

476
16 Απριλίου 2020 – 16 Απριλίου 2022. Δύο χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα…  

Όλη η Ελλάδα θυμάται τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας στη διώρυγα,πριν 2 χρόνια , όταν γλίστρησε καθώς έπαιζε με τους φίλους του και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κενό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Yπενθυμίζεται ότι το ανήλικο παιδί, φέρεται ότι έκανε βόλτα με το ποδήλατο, στην περιοχή Γαλότα των Ισθμίων,παρέα με άλλους συνομήλικους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 14χρονο αγόρι γλίστρησε με το ποδήλατο και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κανάλι του Ισθμού.

Εκτοτε κανείς δεν απολογήθηκε, κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη την ώρα που ένα παιδί, μόλις 14 ετών έχασε τραγικά τη ζωή του.

Παρότι ο οικισμός κατοικείται από μόνιμους κατοίκους, οικογένειες με μικρά παιδιά, που παίζουν αμέριμνα, στα οικόπεδα της ΑΕΔΙΚ, παραμένουν αφύλακτα, χωρίς σήμανση, χωρίς περίφραξη ακόμα και σήμερα, παρά τις εξαγγελίες, παρά τις υποσχέσεις, παρά το θάνατο του μικρού αγοριού.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού έχτισαν στο σημείο που έχασε τη ζωή του, ένα εικονοστάσι …το καντηλάκι του είναι αναμμένο, θυμίζοντας στους περιπατητές τον τραγικό και άδικο θάνατο ενός μικρού παιδιού..

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του από την ΕΠΣ Κορινθίας την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Ο μικρός Βαγγέλης ήταν και εκείνος ποδοσφαιριστής. Του άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο. Αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ποδειδώνα Κυρά – Βρύσης, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν και στη Μικτή Παίδων 

Φέτος, με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον τραγικό χαμό του, οι μικτές ομάδες Νέων U16 και Παίδων U14 της ΕΠΣ Κορινθίας, για να τιμήσουν τη μνήμη του, θα δώσουν φιλικό αγώνα την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 16:15 μ.μ. ενώ θα τελεσθεί και τρισάγιο, στο γήπεδο «Γιάννης Στέφας» στα Ίσθμια..

H είσοδος είναι ελεύθερη

ΠΗΓΉ-loutrakiblog.gr