Φινάλε Α΄ γύρου, αύριο στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας

79
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με την  15η (τελευταία Α΄ γύρου) αγωνιστική , συνεχίζεται  ,αύριο  Σάββατο, στις 3:00 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.  Ο Πρωτοπόρος  και  σίγουρος πρωταθλητής Ατρόμητος  Χιλιομοδίου, αντιμετωπίζει τον  Α.Ο Ζευγολατιού, ενώ ο Πέλοπας αγωνίζεται , στο Πετρί κόντρα στην τοπική  Θύελλα. Την ίδια ώρα στην Τραγάνα του Κιάτου, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται με τον Ισθμιακό.

Στο  «Κώστας Βυζάς» στο Δερβένι,ο  Αστέρας, ενισχυμένος με τα τελευταία αποκτήματά του ( Μαγγίνα και Τσάκα) αγωνίζεται στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας με τον Πανκαμαριακό, ενώ την στιγμή στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής μάχεται με τον Σαρωνικό  Γαλατακίου.

Αλλή μια δοκιμασία περιμένει τον ΠΑΣ Κόρινθος,  που τώρα τελευταία «παραπατάει» επικίνδυνα , που  αγωνίζεται στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα ,η οποία  αναζητά βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ένα ακόμη ντέρμπι διεξάγεται στο Λουτράκι όπου ο ΑΟΛ αντιμετωπίζει τον ισόβαθμο του Παννεμεατικό,  ενώ τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης υποδέχεται τον Ολυμπιακο Λουτρακίου.

 

15η Αγωνιστική
Ατρόμητος Χιλιομοδίου ΑΟ Zευγολατιού
Θύελλα Πετρίου Πέλοπας Κιάτου
Αστέρας Δερβενίου Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου Σαρωνικός Γαλατακίου
Θύελλα Κ. Διμηνιού Ισθμιακός
ΑΟ Λουτράκι Παννεμεατικός
Ελλάς Βέλου ΠΑΣ Κόρινθος
Τενεάτης Αθικίων ΣΦΛ Ολυμπιακός

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ