Φρίκη! Ηλικιωμένος συνουσιαζόταν με σκύλο σε κοινή θέα στην Αμαλιάδα

88

Ξεπερνά κάθε φαντασία αυτό που συνέβη χθες το πρωί σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο ο οποίος ερωτοτροπούσε με… έναν σκύλο.

 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:30 χθες το πρωί και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από διερχόμενους που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν τι συνέβαινε, ενώ ο ‘πρωταγωνιστής’ έχει συλληφθεί και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές.

 

Σε κοινή θέα

‘Πρωταγωνιστής’ είναι ένας 77χρονος, ο οποίος διαμένει στην Αμαλιάδα και ο οποίος δεν δίστασε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε κοινή θέα, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της ανάπλασης της Σοχιάς, σε απόσταση λίγων μέτρων από την πλατεία Μπελογιάννη και τον τοπικό σταθμό του ΚΤΕΛ.

Η ώρα ήταν 8:30 το πρωί, όταν δύο γυναίκες, η μία μάλιστα δημοτική υπάλληλος, διέρχονταν από το σημείο και αντιλήφθηκαν να συμβαίνει κάτι περίεργο ανάμεσα στα παρτέρια που βρίσκονται στο σημείο.

Το σοκ ήταν μεγάλο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Σε κοινή θέα, αδιαφορώντας για τους γύρω του, ένας ηλικιωμένος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και συνουσιαζόταν με έναν σκύλο.

Κάλεσαν σε βοήθεια

Οι γυναίκες, μαζί με άλλους περίοικους άρχισαν αμέσως να καλούν σε βοήθεια και κάποιοι ξεπερνώντας το αρχικό σοκ κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και αμέσως προχώρησαν στην σύλληψη του 77χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, ο ηλικιωμένος φέρεται αρχικά να κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και είχε περιπτύξεις με τον σκύλο και στην συνέχεια άρχισε να συνουσιάζεται κανονικά μαζί του.

 

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για ακόλαστη πράξη και κακοποίηση ζώου.

 

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν κακοποιούσε το ζώο και δεν είχε περιπτύξεις μαζί του, αλλά είχε κατεβάσει το παντελόνι του για να ικανοποιήσει φυσική του ανάγκη. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του και η περιοχή γύρω από τα γεννητικά του όργανα ήταν γεμάτα από τρίχες σκύλου.

 

Το μεσημέρι ο 77χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις διατροφής καθώς είναι διαζευγμένος, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που διέταξε την συνέχιση της κράτησής του και θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα.

Όσο για το ταλαιπωρημένο σκυλί, θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 77χρονου, εξαφανίστηκε από το σημείο όταν ξέφυγε από τα χέρια του ηλικιωμένου, αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν δικό του.

 

Πηγή:patrisnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ