Φρίκη- οι “γονείς” κτήνη από τη Λέρο έβαζαν το κοριτσάκι να βλέπει και μετά συνέχιζαν…!!!

104

Στον εισαγγελέα στην Κω θα βρεθούν σήμερα οι δυο γονείς από τη Λέρο που κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δυο ανήλικα παιδιά τους.

Ο 52χρονος άνδρας και η 47χρονη σύζυγός του φέρονται να είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε κολαστήριο και να ξεσπούσαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις πάνω στα σώματα των ανήλικων παιδιών τους.

Η κτηνωδία που ζούσαν αυτά τα παιδιά ήρθε στο φως όταν γείτονας φέρεται να βρήκε τη 13χρονη σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς η κοπέλα αιμορραγούσε.

Στο νοσοκομείο που την πήγε αποκαλύφθηκαν όλα. Οι γονείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου σύμφωνα με την ΕΡΤ τελικά ο πατέρας ομολόγησε.

«Εδώ μιλάμε για μια μανά, η οποία έβαζε το κοριτσάκι να βλέπουν που έκανε έρωτα με τον πατέρα και μετά οι δυο τους συνέχιζαν με άλλες πράξεις εις βάρος του κοριτσιού. Φρίκη. Αποτροπιασμός. Οι άνθρωποι αυτοί κάθε άλλο παρά γονείς μπορούνε να λέγονται. Κτηνωδία και όχι μόνο» ανέφερε στο STAR ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας.

Τα παιδιά αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ροδιακής», οι γονείς φέρονται να κακοποιούσαν το 13χρονο κορίτσι και τον 8χρονο αδερφό της τα τελευταία 4 χρόνια.

Η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο, ενήλικο παιδί (25 ετών) έχει εγκαταλείψει το σπίτι.

Στην ολονύχτια ανάκρισή των δυο γονιών, ο 52χρονοςς φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του. Όχι όμως και η σύζυγός του η οποία αρνείται τις κατηγορίες.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ