Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Βαρουφάκη στο Επιμελητήριο Κορινθίας-βίντεο

149

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη «Tο Άλλο Τώρα. Αντιμέτωποι μ’ ένα εναλλακτικό παρόν», των εκδόσεων Πατάκη στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Κατά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομίλησε με εκπροσώπους των τοπικών φορέων του εμπορικού κόσμου και των επιχειρηματιών. Θέμα συζήτησης μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Κορινθία.
Για το βιβλίο μιλήσαν ο συγγραφέας Χριστόφορος Κάσδαγλης, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων Μαρία Δημητριάδη, και ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο βουλευτής και Γραμματέας του ελληνικού πολιτικού κόμματος ΜέΡΑ25, μίλησε για τους προβληματισμούς του και τις σκέψεις που τον ώθησαν να γράψει το βιβλίο που αποτελεί επί της ουσίας τροφή για σκέψη για μια μετακαπιταλιστική κοινωνία. Το “Άλλο Τώρα” συνδυάζει την επιστηµονική φαντασία και την λογοτεχνία θέλοντας να δείξει ότι υπάρχει εναλλακτική στον καπιταλισµό, φέρνοντας τον αναγνώστη αντιμέτωπο µε το σημαντικότερο ερώτηµα: “Μέχρι πού είµαστε διατεθειµένοι να φτάσουµε για να την κατακτήσουµε;”
κατακτήσουµε;”

πηγή-press-crew.gr