Φόρεσε τα γιορτινά της… Έτοιμη να υποδεχθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων η Κοινότητα της Σολυγείας-φωτο

78
Φόρεσε τα γιορτινά της και είναι Έτοιμη να υποδεχθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων η Κοινότητα μας!!!! Μπορεί οι δρόμοι, και οι πλατείες να είναι αδειανά από κόσμο, δεν παύει όμως ο λαμπερός φωτισμός να χαρίζει μία νότα αισιοδοξίας και ελπίδας που τόσο έχει ανάγκη ο κόσμος…
Για το λόγο αυτό με την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων, όλοι μαζί οπως άλλωστε συνηθίζουμε στο Σοφικό με τους συλλόγους μας Σύλλογο Γυναικών Σολυγείας {Η Λέλα Ιατρίδη}, Πολιτιστικό Σύλλογο Σολυγείας και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Σολυγείας,προσπαθήσαμε να δώσουμε μια όμορφη νότα αισιοδοξίας και ελπίδας σε κάθε γωνία του χωριού μας.
Τους Ευχαριστώ ολους θερμά για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα!!!! Ολόθερμες ευχές για Καλά Χριστούγεννα, κοντά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, έστω και κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων ευχόμαστε να φέρει γρήγορη ανάρρωση στους πάσχοντες, αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία της πανδημίας και όλοι να επιστρέψουμε γεροί, δυνατοί και αισιόδοξοι στη φυσιολογική ροή της ζωής.
Ο Προεδρος Κοινοτητας Σοφικου
Ρωτιδης Γρηγοριος
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ