Χαρδαλιάς“Μην κάνεις κανείς τη σκέψη για εκδρομούλα την Πρωτομαγιά”…στο Μητσοτάκη να τα πείς

71

Έχει αρχίσει και γίνεται αστείο αυτό που βλέπουμε στους δέκτες μας τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου. Έναν γιατρό που έχει γίνει σούπερσταρ (Τσιόδρας) και από την άλλη έναν ψευτόμαγκα που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υπουργοποιηθεί (Χαρδαλιάς). Τι εννοούμε;

Σήμερα για παράδειγμα ο κ. Τσιόδρας με το γνωστό πράο και συμπαθές ύφος του ανακοίνωσε μετά από πολύ καιρό ότι δεν είχαμε κανέναν θάνατο συμπατριώτη μας το τελευταίο 24ωρο και μόλις 16 νέα κρούσματα. Όλα καλά. Λίγη υπομονή ακόμα χρειάζεται να βγούμε όλοι από αυτό το τέλμα.

Από την άλλη έχουμε έναν κύριο που λέγεται Χαρδαλιάς, ο οποίος είναι πραγματικά απίστευτος. Με ύφος βαρύμαγκα κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες λέγοντας για παράδειγμα πριν λίγο: “Μην κάνεις κανείς τη σκέψη για εκδρομούλα την Πρωτομαγιά”. Αν όλα όσα έλεγε εφαρμόζονταν σε όλους, θα είμασταν οι πρώτοι που θα τον αποθεώναμε. Σας το υπογράφουμε αυτό. Όμως, όπως έχουν δείξει τα ρεπορτάζ   ο τύπος τα χώνει μόνο στον ελληνικό λαό και όχι σε λ@θραίους, τσιγγάνους και άλλους.Είναι ευπαθείς ομάδες προφανώς και άρα ούτε πρόστιμα χρειάζονται, ούτε επιπλήξεις, ούτε τίποτα.

Έτσι θα γίνει και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, θα το δείτε.

Από τη μία η ελπίδα και από την άλλη η απόλυτη αστειότητα. Κούλη, το έστησες το σκηνικό μια χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ